Be The Change ambassadeurs

Heb je een groot netwerk en wil jij zo je steentje bijdragen ? Laat het ons weten. Alle hulp is namelijk heel hard nodig om Dar al Hob draaiende te houden! Wij zien je e-mail graag tegemoet ♥

Het is mijn plicht als moslim om te zorgen voor de mensen die minder hebben, met name de weeskinderen. De Profeet Mohammed ﷺ zei: “Ik en degene die een weeskind onderhoudt, zullen in het Paradijs zoals dit zijn.” (en hij doet zijn wijs- en middelvinger tegen elkaar aan) Sahieh al-Boekhaarie: 6005

Mijn droom was altijd al om voor weeskinderen te zorgen en stichting Be The Change maakt mijn droom waar. 🤍 Daarom past deze stichting ook perfect bij mij. Niet alleen voor de weeskinderen, maar ook voor andere mensen in nood.

Hier kan de ambassadeur een leuk bericht plaatsen over zichzelf en waarom hij/zij ambassadeur is geworden.

Ik geloof sterk in het idee dat iedereen een verschil kan maken in de wereld, en de missie van Be the Change sluit daar perfect bij aan. Het feit dat de organisatie bewustwording creëert over de verantwoordelijkheid van iedereen om bij te dragen aan een betere wereld, spreekt me erg aan.

Ik ben gepassioneerd over liefdadigheid en het helpen van anderen, en ik ga een actieve rol spelen in het bereiken van de doelstellingen van Be the Change.

Daarom werk ik als ambassadeur voor deze organisatie, om anderen te inspireren en te mobiliseren om het verschil te maken in de wereld.